All Stars - Team Rynkeby Vestsjælland 

Nyhedsbrev - september 2021

9. september 2021, 09.03

Kære All Stars medlemmer

Sommerferien er overstået for de fleste, efteråret er på vej og heldigvis har vi fået Corona spøgelset lidt på afstand.

Det betyder også at vi er ved at være tilbage i rumlen med de ugentlige cykelture. En overstået sommer betyder også at endnu en Rynkeårgang har afsluttet deres store tur, som i år var en tur Danmark rundt.

Den 1. september var nye og gamle ryttere inviteret til en cykeltur, efterfulgt af dejlig vin og mad i Johnnys vinforretning i Høng. Dejligt at så mange TRV-ryttere fra årgang 2021 mødte op og vi glæder os til at cykle sammen med jer fremover.

 

 

Cykling 

 De ugentlige træningsture om onsdagen og i weekenderne er nu lagt på Holdsport og som noget nyt også oprettet som begivenheder på Facebook. Vi vil anbefale at I fortsat tilmelder jer via Holdsport, men vi håber også at de ryttere som endnu ikke har fået meldt sig ind i All Stars kan blive inspireret.

Vi har lagt turer op til og med udgangen af september, så vil vi lige vurdere vejr og jeres stemning for hvor længe vi skal fortsætte. Sidste år kørte vi faktisk til medio december.

Vi arbejder også på at få spinning tilbage på programmet og undersøger pt. med Aktivt Velvære og Fabrikken (FitnessX). Aktivt Velvære vil være lørdag eftermiddag fra kl. 14 til 15. Fabrikken vil evt. være en hverdagsaften f.eks. fra kl. 18.45 til 19.45.


De 8 øer 

Den 20. august stod Ole, sammen med aktivitetsudvalget i spidsen for turen ”De 8 øer”, hvor 13 ryttere og 2 servicefolk deltog. En fantastisk tur ned over Sjælland, Falster, Lolland, Langeland, Ærø og hjem over Fyn. En tur hvor vi også nåede at besøge Knuthenborg Safaripark, Dolokanitterne og se gamle sejlskibe. Undervejs overnattede vi på Hotel Falster og Hotel Ærøhus i Ærøskøbing. To charmerende hoteller med god service. For mange af os var dette en Paristur i en miniudgave, med lidt af de samme oplevelser -selv en smule regn på den første dag😊 I kan for øvrigt se en masse dejlige billeder taget af Else, på Facebook i All Stars gruppen. Tak til Ole, serviceholdet og ikke mindst deltagerne for en dejlig tur.

 

Tur til Marienlyst 

 Den 11. september drager et antal ryttere, servicefolk og pårørende afsted til Marienlyst på en ca. 120 km. tur gennem den sjællandske natur. Turen slutter med en Gourmet oplevelse, hvor deltagerne blive forkælet på Michael Lauritzens dejlige hotel. Michael var tidligere direktør på Comwell i Korsør og en stor støtte og sponsor, og han var samtidig løjtnant på TRV i flere år.

 

Generalforsamling den 26. oktober

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen for den 26. oktober, hvor All Stars holder sin årlige generalforsamling. Formel invitation med sted og dagsorden bliver udsendt j.fr. vedtægterne. 

 

Et efterårsarrangement…

Aktivitetsudvalget arbejder lige nu på et spændende musikarrangement, som skal løbe af stablen sidst på året. Arrangementet vil også være åbent for andre end Rynkeby deltagere og overskuddet vil gå til Børnecancerfonden. Arrangementet er et i rækken af tiltag der skal gøre All Stars mere tiltrækkende og samtidig bidrage til indsamling til børn med kritisk sygdom. Vi håber at I alle vil være med til at bakke op om dette arrangement og I får snarest mere information.

 

Service og service-teams

På turen De 8 øer blev et nyt servicekoncept afprøvet. På turen var der en servicebil, som servicerede rytter (Else og Flemming). Desuden var der en ”stor” bil sponseret af Bruno, Autohallen og kørt af Søren. Søren havde vores tasker og madvare med og sørgede for at køre frem til depoterne og til hotellet om aftenen. Undervejs gav vi alle en hånd med, når der skulle spises og holdes pauser. Det var en fin løsning, som alle udtrykte tilfredshed med.

Marianne som udover at være sekretær i bestyrelse også varetager serviceholdene kan altid bruge en hjælpende hånd, så vil du hjælpe til så kontakt Marianne på tollundjacobsen@stofanet.dk eller tlf. 23643469

 

De bedste efterårshilsner Mette, Marianne, Else-Marie, Sten, Poul, Michael G. og Michael C. All Stars bestyrelse