Samarbejdet med TRCC

Samarbejdet med Team Rynkeby Cycling Club

All Stars-Vestsjælland har indgået et samarbejde med Team Rynkeby Cycling Club (TRCC), hvor lokale TRCC medlemmer kan træne og deltage i All Stars-Vestsjællands aktiviteter, på lige fod med All Stars egne medlemmer.

Da TRCC er en afdeling under Team Rynkeby, der er under etablering,  men du er altid velkommen til at kontakte TRCC eller All Stars for at høre nærmer om medlemskabet i de to foreninger.

I All Stars kalender på Holdsport, vil vi tilstræbe at vise TRCC's aktiviteter og de vil altid være markeret med et tydeligt TRCC navn forrest.

TRCC's mission

Vores mission er, sammen med dig, at skabe et verdensklasse velgørenhedsbaseret cykelfællesskab, som giver tidligere Team Rynkeby-deltagere mulighed for at fortsætte med at dyrke de stærke relationer, I fik under turen og optakten til Paris. 

Vi kalder det for RIDE FOR LIFE. Ride For Life er grunden til, vi cykler sammen. Vi cykler dels for at passe godt på os selv og for at forbedre vores livskvalitet og helbred, men også for at fortsætte med at samle penge ind til det gode formål. Det er meningen, at Team Rynkeby Cycling Club stadig skal danne rammen om oplevelser for livet på cykel, men også at cykle for at redde liv og forbedre livskvaliteten for de børn og familier, der er ramt af kritisk sygdom. 

(Kilde: TRCC hjemmeside)

Link til TRCCs intranet: TRCC Intranet